viernes, 8 de enero de 2016

Esport i salut': tenir cura de les articulacions


 
     Per evitar lesions i molèsties a les articulacions és fonamental prendre mesures preventives com evitar la sobrecàrrega d'entrenament o tenir un mínim de condició física i de força.


     Les articulacions són les parts més castigades del cos quan fem activitat física i, per tant, es converteixen en una font de problemes per a molts esportistes. Aquesta setmana a 'Esport i salut' la biòloga especialista en nutrició esportiva, Loles Vives, ens explica que les articulacions són les frontisses del nostre cos, que ens permeten fer els moviments, i que amb el sobreús es desgasten i fan mal a conseqüència de la degeneració estructural, provocant lesions i patologies cròniques de difícil solució.

     Loles Vives ens detalla quines són les lesions articulars més freqüents segons els esports -com les tendinopaties- i quines mesures preventives podem prendre per evitar les molèsties persistents i doloroses com, per exemple, evitar la sobrecàrrega de treball o d'entrenament i la recomanació que els principiants i persones amb sobrepés tinguen un mínim de condició física i força.
 
Per a més informació escolteu aquest àudio extret de la ràdio:
 
 


Article: http://www.laxarxa.com/esports/noticia/esport-i-salut-tenir-cura-de-les-articulacions

No hay comentarios:

Publicar un comentario