martes, 19 de enero de 2016

Realitza el teu circuit d'entrenament (Part 2/2)

COM REALITZAR EL TEU CIRCUIT DE FORÇA - RESISTÈNCIA

 

4. Planifica el material que necessites

          Configura cada una de les estacions d'exercicis amb l'equipament adequat. Reduïx al mínim les interrupcions durant l'entrenament, ja que reduiran la teua freqüència cardíaca i la intensitat de l'entrenament.
          Has de tindre en compte el material disponible a l'aula d'Educació Física i el nombre de persones. Alterna exercicis amb material amb uns altres sense material (amb el pes del cos).

5. Revisa que conegues tots el exercicis

          Revisa com realitzar cada exercici correctament. Si estàs familiaritzat amb cada exercici, doncs no caldrà portar el registre d'entrenament. És recomanable el coneixement del teu entrenament sencer abans de començar a entrenar, ja que minimitzarà les interrupcions.
          Si utilitzem exercicis complexos o que pot ser que la resta d'alumnes no conega, haurem de realitzar una fitxa amb el nom de l'estació, l'exercici, una breu descripció y una representació gràfica.

6. Controla l'entrenament

          Toma nota al teu diari d'exercicis després de la sessió. Deus de registrar les series, repeticions, períodes de descans i la duració total de la sessió. També pot ser beneficiós anotar com et trobes en acabar, coses a millorar i les possibles variacions de l'exercici planejat.
          Si l'entrenament ha sigut massa fort, hauràs de tornar a planificar-ho disminuint la intensitat. En canvi, si ha sigut molt fluix, hauràs d'augmentar la intensitat de treball.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario